RSS: Статті | Коментарі

Ванільний торт-пудинг (частина 2)

Опубліковано: 08.05.2013 || 15:48

 Спосіб приготування сирного пудингу:

13. Відміряємо 100 мл молока.  ванільний торт, крем для торта из пудинга 14. Додаємо порошковий пудинг в молоко та розмішуємо його. ванільний торт-пудинг, торт с пудингом

 15. До молока що залишилося, тобто 500 мл, додаємо 125г цукру. Ставимо на вогонь та чекаємо доки воно закипить. Тоді додаємо молоко з пудингом. Молоко необхідно знову закип’ятити.

крем для торта из пудинга 16. Ділі даємо пудингу трохи охолонути. торт пудинг рецепт 17. Додаємо до пудингу раніше підготовлений желатин. пудинг рецепт з фото 18. Ретельно перемішуємо. пудинг сирний 19. Додаємо до пудинга розім’ятий сир без грудочок. пудинг сирний рецепт 20.  Додаємо залишки вершкового масла. торт пудинг, сирний пудинг 21. Все ретельно перемішуємо, до однорідної консистенції. сирний торт рецепт 22. Як зробити цедру лимона? На дрібній тертці натираємо шкірочку попередньо вимитого лимона так, як показано на фото нижче. Це буде лимонна цедра. як зробити лимонну цедру 23. Цедри з половини лимона буде приблизно така кількість як на фото нижче. лимонна цедра, сирний пудинг 24. Додаємо цедру лимона в сирний пудинг. ванільний пудинг, торт сирний   25. Вичавлюємо сік лимона в пудинг. крем для торта з пудинга Читати: частина 1, частина 2, частина 3.

Вам сподобалась стаття? Розкажіть іншим!

Додати коментар