RSS: Статті | Коментарі

Сирний десерт

Опубліковано: 25.03.2013 || 22:11

Сирний десерт

Інгредієнти для “Сирного десерту”

Сир (домашній) – 300 г Сметана (20%) – 400 мл Цукор – 200 г Желатин – 20 г Какао-порошок або сухий порошок гарячого шоколаду – 4 ст. л. Стружка шоколадна (на прикрасу) – 20 г Приготування.

Спочатку заливаємо желатин теплою кип’яченою водою і залишаємо для набухання. Сир, сметану і цукор ретельно перемішуємо, можна використовувати міксер, я використовувала кухонний комбайн. Желатин вже розбух, нагріваємо його, але не доводимо до кипіння, ретельно перемішуємо, повністю розчиняючи. Для швидкого охолодження поставити каструльку з желатином в раковину на мокрий рушник, періодично поливаючи рушник холодною водою. Коли желатин трохи охолов виливаємойого в сирну суміш, ретельно перемішуємо. Далі беремо кулінарний шприц, або схоже пристосування, можна взагалі взяти целофановий пакет, і в нього перекладаємо четверту частину сирно-желейної маси.

Далі беремо форму. Можна звичайну пластикову салатницю. Застиляэмо її дно харчовою плівкою. У решту суміш додаємо какао, я додала сухий порошок гарячого шоколаду. І знову ретельно перемішуємо. Виливаємо у форму шоколадну масу. Акуратно занурюємо шприц з білою масою в шоколадне желе та видавлюємо невеликі порції зі шприца. Робимо “горошинки” з білого желе в шоколадному. Залишки білого желе виливаємо зверху. Готовий десерт ставимо в холодильник для застигання на 3 – 4 години. Далі десерт перевертаємо на сервірувальну тарілку, знімаємо без проблем плівку. Верх прикрашаємо за бажанням. Я брала шоколадну стружку.

Приємного апетиту.

Радимо: якщо ви шукаєте де зробити пілінг для тіла у Львові , то це посилання саме для Вас.

Вам сподобалась стаття? Розкажіть іншим!

Додати коментар